Wat kunnen we voor u betekenen?

Locatie(s) vinden, inrichting, promotie we kunnen het van A-Z regelen...


Uw Pop-up Store van A-Z geregeld

Wij werken zowel voor aanbieders van, als voor zoekers naar tijdelijk leegstaande winkelruimte. Het samenbrengen van deze partijen en het faciiliteren van alles wat met dit proces te maken heeft valt binnen onze werkzaamheden. We werken hiervoor samen met diverse preferred partners zodat u gegarandeerd bent van een optimale service. Heeft u zelf voor bepaalde onderdelen al partijen waar u graag mee werkt ook geen probleem we kijken graag met u naar optimale oplossingen.

Wat kunnen we voor u doen

Locaties vinden

Een tijdelijk beschikbaar pand op de door u gewenste locatie op het juiste moment blijft een uitdaging. We hebben samenwerkingen met diverse (landelijke) partijen in de vastgoed en kunnen zelf searchen in data bestanden van partners.

Pand inrichten

U kunt zelf uw pand inrichten of wij brengen u graag in contact met onze partners die u hiermee van dienst kunnen zijn. De mogelijkheden varieren van een simple inrichting voor een beperkt budget tot een volledig ingerichte Brandstore.

Aanvullende diensten

Naast de inrichting van uw tijdelijke winkel zijn er nog vaak aanvullende zaken nodig zoals bijvoorbeeld een kassasysteem, mogelijk beveiliging van uw producten of de bemannig vanuw winkel. We helpen u graag op weg.

Promotie van uw winkel

Voor het promoten van uw tijdelijke winkel werken we samen met een aantal partijen. We informeren u graag over de diverse on en offline mogelijkheden.