Ad2windows

Bereik uw doelgroep in de winkelstraat of het winkelcentrum

Grote 3D visual op etalages van winkelpanden + interactie via verschillende media ...

Ad2windows = window advertising

Verander leegstaande winkelpanden tijdelijk in levensgrote billboards en bereik je doelgroep terwijl ze aan het shoppen zijn en mogelijk op loopafstand van een verkooppunt. Gerichte acties, verwijzing naar de fysieke winkel of de online shop en de toevoeging van andere (interactieve) media. Dit maakt Window Advertising niet alleen interessant voor retailers maar ook voor brandactivation. Door de onverwachte plek en de enorme oppervlaktes is Window Advertising één van de opvallendste vormen van buitenreclame..


Diensten

Panden vinden

Een tijdelijk beschikbaar pand op de gewenste locatie op het juiste moment. We hebben samenwerkingen met diverse (landelijke) partijen in de vastgoed en kunnen zelf searchen in data bestanden van partners.

Uitingen regelen

We helpen u graag met het doorvertalen van uw boodschap en actie naar die grote winkelruit. Samen met onze partners regelen we alles voor u.


Interactie toevoegen

Door het toevoegen van QR codes of het plaatsen van interactieve schermen kunt u nog een stap verder gaan met het activeren van uw doelgroep.


Complete Concepten

Hoe kun je creatief en innovatief omgaan met het bereiken van je doelgroep. Het gelijktijdig inzetten van window advertising in combinatie met overage media levert veel nieuwe mogelijkheden op waar we graag in meedenken